Смята се, че маслините - една от най-древните храни - са произлезли…
Смята, че овесът е култивиран в Азия още преди новата ера. В…
В рецептата, която ще ви предложа днес съм използвала най-вкусното от свинското…
Смокините са изключително хранителни и имат много ползи за здравето. Въпреки че…
Канелата е ароматна подправка, която се добива от вътрешната част на кората…
Джинджифилът наричан още исиот или имбир, е растение, чиито корени се използват…
Мъфините са много вкусни, изключително лесни за приготвяне, предлагат богата гама от…
В една ябълка има средно 80 калории. Този плод не съдържа мазнини,…
В забързаното ни ежедневие отделяме все по-малко време за готвене. В случаите,…
Свинското месо е доста разпространено в нашата кухня. Ако искате да сте…
Фунийките с крем са може би едни от най-популярните кулинарни глезотийки от…
Като почитателка на месните ястия, няма как да скрия апетита и влечението…
Обичам зимата! Обичам онова празнично настроение, което ме обхваща към края на…
В различните краища на България и Балканите ястията на основата на точени…
Часовникът е едно от най-старите човешки изобретения. Едни от първите часовници, използвани…
Сладкишите са едно от най-древните кулинарни изкушения, познати на човечеството. Разбира се,…
Салатата "Корн" на пръв поглед е незабележима и непретенциозна с нейните малки…
Напоследък пълнозърнестите бисквитки за закуска са абсолютен хит. Предлагам ви моя вариант…
Каймата е един от най-популярните продукти за готвене в българската национална кухня.…
Сметаната е много полезен кисело-млечен продукт. Тя има по-малко белтъчини от млякото,…
Мъфините представляват малки кръгли кексчета, които може да са сладки или солени,…
Картофите са многогодишни растения от семейство Картофови, род Кучешко грозде. Те са…
Sign in to your account