В България употребата на пуешко месо е сравнително ниска, въпреки доказаните му…
Булгурът е пълноценна зърнена храна, за чиито полезни свойства се знае от…
Тези сладки макарони са често хапвани от моето семейство. Винаги имам пакет…
Всички обичаме да хапваме домашно приготвена храна, но не винаги имаме необходимото…
Днес искам да ви представя една много любима рецепта. С нея покорих…
Представям ви рецепта за разкошен сладкиш с кафе, коняк и шоколад, който…
Тази седмица рубриката "С дъх на Mimoza" става на една годинка! А…
Сусамът (от турски – susam) е едногодишно тревисто растение от семейство Сусамови.…
Ако сте любители на безмесните ястия и обичате гъби, ще ви изкуша…
Днес в рубриката "Вкусни изкушения" ви давам идея за салата с леко…
Здравейте, кулинари! Днес в "Светът на кухнята" споделям с вас чудна яхния…
Днес съм ви приготвила една пъстра рецепта. Ще похапнем тарт с броколи,…
Онзиден случайно попаднах на тази рецепта във Facebook и буквално ме засърбяха…
Предлагам ви тази седмица рецепта за по-здравословен начин на приготване на крокети,…
Мечтаете си за нещо много вкусно, сладко и бързо? Ето и моето…
Тези кюфтенца вероятно на повечето от вас са неизвестни, но онези от…
Колебаейки се какво точно да приготвя - макарони или пилешко на фурна,…
Здравейте, скъпи кулинари! Има една велика българска поговорка – "Никой не е…
Влюбих се в този хляб от пръв поглед. Съставките, начина на оформление,…
Отдавна искам да направя някакъв сладкиш с вишни. Просто ги обожавам. Попадна…
Времето все още позволява да се хапват по тежки храни и мезета,…
Ще си приготвим вкусни и лесни кюфтенца с картофи и топено сирене.…
Здравейте, кулинари! Искам да ви почерпя с едни шоколадово-карамелени маслени хапки (барчета).…
Докато все още има кисело зеле, трябва да опитате тази рецепта. Един…
Фритата е ястие за италианската кухня. Представлява нещо средно между омлет и…
Вкусно, много лесно и със сигурност засищащо, що е то? Свинска кавърма…
Днес в рубриката "Вкусни изкушения" ще ви дам идея за едно уникално…
Тези мекици са истински душички. Меки и пухкави, без мая, месене, втасване…
Sign in to your account