Думата "кавърма" е от турски произход и означава "запържен". Най-често това ястие…
Честит първи юни! Най-хубавият празник за всички малки и вече пораснали деца,…
В сезона на пресните картофи, на вашето внимание предлагам свежа рецепта за…
Тази седмица ще ви изкуша с един много лесен и страхотно сладък…
Соевият сос произлиза от Китай, откъдето има хилядолетна традиция по приготовлението му.…
Сезонът на ягодите! Един от любимите ми сезони! В почивните дни спретнах…
В хода на забързаната седмица рядко отделяме повече време за готвене. Предлагам…
Кокос, кокос и пак кокос! Този невероятен вкус от детството, настанил се…
Моето предложение за здравословна рецепта е за невероятно вкусна, бърза и лесна…
Каперсите са широко разпространени по Средиземноморието храсти от семейство Кръстоцветни с пълзящи…
Обичам сладкишите с масло и имах огромното желание да поразчупя някоя традиционна…
Броени дни остават до финала на най-здравословната надпревара в уеб пространството у…
Тази седмица приготвяме домашен катък. Катък или крукмач (крокмач, куртмач, катмач) е…
Пастата е една от най-разпространените храни. Почти няма човек, който да не…
Вкъщи китайската кухня е на особена почит. Винаги, когато не ми достига…
Навлизаме в сезона на ягодите. Сочни, ароматни и много полезни. Заради големите…
Колкото и обикновено да изглежда на пръв поглед, сиренето по шопски не…
Днес представям рецепта с телешко и вино. Според мен виното, с което…
Днес ви представям една много лесна класическа рецепта. Рецепта, която всяка баба…
Днес в рубриката искам да ви предложа рецепта за едни по-различни тиквички.…
Честит имен ден на всички, които носят имената Георги, Гергана и техните…
Великден мина и сигурно ви е останал някой неизяден козунак. Хубавото е,…
Рецептата днес е много бърза, лесна и вкусна. Препоръчвам да използвате домашно…
Агнешкото месо е изключително крехко и приятно за хапване. Температурата и времето…
В навечерието сме на един от най-големите християнски празници - Великден! И…
Sign in to your account