Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Здравословен кекс

Рецептата, която ви представям, е на вкусен и здравословен кекс, който сама…

След 5

Шоколадови целувки

Представям ви една много лесна и уникално вкусна рецепта за любимите на…

След 5

Бонбони с фурми

Предлагам ви рецепта на бонбони с фурми, които много често си правя.…

След 5

Сурова супа от зелени ябълки и целина

Ябълките и по-конкретно зелените ябълки могат съществено да помогнат за поддържането на…

Пълнена паста

Днес пак съм на италианска вълна и отново с бял сос, но...…

Двойно шоколадов сладкиш

Опитните кулинари със сигурност познават добре значението на думата "ганаш". Ако обаче…

След 5

Обърнат овчарски пай

Представям ви "Обърнат овчарски пай", който кръстих така, тъй като за разлика…

Домашен течен шоколад

Представяме ви една позабравена рецепта от детството - домашен течен шоколад. Това…

След 5

Закуска за шампиони

Днес ще ви представя моята идея за невероятно вкусна и хранителна закуска…

Пържени свински късчета по селски

Днес в рубриката ще ви представя простичко и лесно за приготвяне ястие,…

Сладоледена торта с шоколад и мюсли Крънч

Мюслито е суха закуска, която се консумира предимно сутрин, но се използва…

След 5

Пикантна наслада

Комбинацията на сладко с люто е сред най-полезните за мозъка храни, твърдят специалистите. Емблема…

След 5

Мъфини с касис

Мъфинът е вид малко кексче, което може да е сладко или по-хлебно,…

Двойно шоколадов тарт с кокос

За родината на кокоса се смятат Филипините, където се намират и най-големите…

След 5

Лимонови чийз блокчета

Днешният десерт е много свеж, точно като главната си съставка. Странен е…

Картофени сърца

Кой не обича да похапва соленки?! Днес ви представям интересна и не…

Протеинови барове

Здравейте, приятели! Реших да поставя началото на "Обичам те, храна!" с нещо…

Пиле в сос от сметана и пармезан

Пармиджано Реджано или пармезан е най-известното и най-имитираното италианско сирене в света…

Тарталетки с ягоди

Празникът на влюбените не може да мине без задължителните четири елемента -…

Канелони с пилешко, броколи и топено сирене

Ах, тази италианска кухня… Толкова разнообразна и все толкова вкусна. А днес…

Кейк „Магия“

Тази седмица ви представям един магически сладкиш, който очарова с двата си…

Чили кон карне (Chilli Con Carne)

„Чили с месо" - това ще е днешната рецепта. Ястието произлиза от…

Смути с годжи бери и манго

Растението годжи бери е високо ценено и намира широко приложение в китайската…

Фокача „по български“

Фокачата е тестено изделие, нещо между пица и питка, вид сплескано хлебче,…

Ръжено-пшеничен хляб

Всички обичаме аромата на домашно изпечен хляб, но малко са хората, които…

Палачинките на Jolie

Палачинка е вид тестено изделие. Приготвя се в предварително загрят тиган като…

Киш с шунка, сирена и домат

Днешната рецепта не е никак сложна, просто ѝ трябва малко повече време…

Крем „Сладко изкушение“

Думата пудинг идва от Англия и е произлязла от френския термин "boudin".…

Супа с праз и ориз

Празът е една от кулинарните емблеми на зимата. Този типично български зеленчук…

След 5

Куркудена чорба

Това е една наистина разкошна зимна супа! Има много варианти за приготвянето…