Попадали ли сте на Готвачковците? Ако отговорът ви е "не", то тогава…
Декември вече е при нас. С него идва краят на годината, но…
Днес ключовата дума е "риба". Не само защото наближава един много хубав…
Името "туна" или "тон" се отнася за няколко океански вида риби от…
Само като си помисля за сармички и се облизвам. Много ги обичам!…
Сигурно не всички обичат нетипичната кухня и екзотичните рецепти, като залагат на…
За закуска, обяд или вечеря палачинката, в различните ѝ разновидности, е сред…
Ароматни и сладки, това са любимите ми круши. Въпреки че, както повечето…
Пащърнакът е кореноплоден зеленчук, сроден с моркова. Корените му приличат на тези…
Вкусноландия тази седмица ви предлага лесна рецепта с кайма и сушени манатарки.…
Днес сме на меню с патладжани или сини домати, както още ги…
Лютата чушка има силен аромат и вкус, вариращ от сладникав до изгарящо…
Тази седмица представям малки симпатични содени питки, които майка ми правеше, когато…
Паста е събирателния италиански термин за макаронени изделия. Има хиляди видове паста…
Шпиковането на месо представлява промушване и овкусяване на различни меса със сланина,…
Тази седмица ви предлагам рецепта, която видях в предаването "Бон Апети". По…
За всеки български празник или просто семейно събиране може да поднесем вкусна…
Това е още една туршия, която направих с готов фикс за консервиране.…
Едно вкусно предложение за леко, безмесно ястие. В основата му са картофите.…
Родина на шоколада, както и на какаовото дърво, е Централна и Южна…
Представям ви вкусно предложение за свински котлети. Котлетът е пържола от гръбнака…
Тази седмица в рубриката ще ви запозная с един много специален продукт…
Приготвянето на зимнина, туршии, сладка и консервирането на зеленчуци е традиция в…
Времето категорично крещи, че е есен. Листата започват да падат, упоритите домакини…
Sign in to your account