Най-старата запазена изкопна находка на древен фъстък е датирана на над 7600…
Честита Баба Марта, скъпи приятели! В днешния ужасно забързан и динамичен свят…
Думата “бисквита” произхожда от латинските думи „bis” - двойно и „coquere” -…
Днешната рецепта, която ще ви предложа, е за удивително вкусен сиропиран сладкиш.…
Рецептата, която ви представям, е на вкусен и здравословен кекс, който сама…
Ябълките и по-конкретно зелените ябълки могат съществено да помогнат за поддържането на…
Опитните кулинари със сигурност познават добре значението на думата "ганаш". Ако обаче…
Представям ви "Обърнат овчарски пай", който кръстих така, тъй като за разлика…
Представяме ви една позабравена рецепта от детството - домашен течен шоколад. Това…
Днес ще ви представя моята идея за невероятно вкусна и хранителна закуска…
Днес в рубриката ще ви представя простичко и лесно за приготвяне ястие,…
Мюслито е суха закуска, която се консумира предимно сутрин, но се използва…
Комбинацията на сладко с люто е сред най-полезните за мозъка храни, твърдят специалистите. Емблема…
За родината на кокоса се смятат Филипините, където се намират и най-големите…
Днешният десерт е много свеж, точно като главната си съставка. Странен е…
Здравейте, приятели! Реших да поставя началото на "Обичам те, храна!" с нещо…
Пармиджано Реджано или пармезан е най-известното и най-имитираното италианско сирене в света…
Празникът на влюбените не може да мине без задължителните четири елемента -…
Ах, тази италианска кухня… Толкова разнообразна и все толкова вкусна. А днес…
Тази седмица ви представям един магически сладкиш, който очарова с двата си…
„Чили с месо" - това ще е днешната рецепта. Ястието произлиза от…
Растението годжи бери е високо ценено и намира широко приложение в китайската…
Фокачата е тестено изделие, нещо между пица и питка, вид сплескано хлебче,…
Всички обичаме аромата на домашно изпечен хляб, но малко са хората, които…
Sign in to your account