Днес сме на меню с патладжани или сини домати, както още ги…
Лютата чушка има силен аромат и вкус, вариращ от сладникав до изгарящо…
Тази седмица представям малки симпатични содени питки, които майка ми правеше, когато…
Паста е събирателния италиански термин за макаронени изделия. Има хиляди видове паста…
Шпиковането на месо представлява промушване и овкусяване на различни меса със сланина,…
Тази седмица ви предлагам рецепта, която видях в предаването "Бон Апети". По…
За всеки български празник или просто семейно събиране може да поднесем вкусна…
Това е още една туршия, която направих с готов фикс за консервиране.…
Едно вкусно предложение за леко, безмесно ястие. В основата му са картофите.…
Родина на шоколада, както и на какаовото дърво, е Централна и Южна…
Представям ви вкусно предложение за свински котлети. Котлетът е пържола от гръбнака…
Тази седмица в рубриката ще ви запозная с един много специален продукт…
Приготвянето на зимнина, туршии, сладка и консервирането на зеленчуци е традиция в…
Времето категорично крещи, че е есен. Листата започват да падат, упоритите домакини…
Пъстървата е сборно разговорно понятие за няколко вида студеноводни риби от сем.…
В наши дни празът е един от зеленчуците, които се употребяват в…
Тази седмица ви представям рецепта, която научих, участвайки в един кулинарен конкурс.…
Тази седмица ще правим сладки. Няма по-приятен аромат от този на домашни…
Паста Карбонара е ястие от италианската кухня. В оригиналния си вариант се…
Тази седмица ви представям една много интересна рецепта с любимата ми риба…
Всички европейци похапват руло от кайма. В Дания наричат рулото от кайма…
Преди повече от половин година в рубриката ви показах моето изпълнение и…
Във вкусния си архив имам супа, риба, десерти… Четвъртък вечерта е, а…
Огретен (гратен, гретен) е всяко ястие, залято или покрито отгоре със сирене…
Грахът е класика в бобовите ястия. Отглежда се като домашна култура, съдържа…
Sign in to your account