Точно в този момент ще се отдадем на истинско френско изкушение. Ето как лесно можем да обогатим добре познатите ни пържени филийки и да се получи нещо наистина вкусно. Да ви е сладко! 🙂
Четете всяка сряда „Вкусноландия с Анелия“
Начин на приготвяне:
Потапяме и накисваме добре от двете страни филийките в разбитите яйца, към които сме прибавили предварително малко ванилия. Пържим в предварително загрято олио. След като станат златисти от двете страни, изваждаме да се отцедят от мазнината върху кухненска хартия.
В същия тиган за минута-две задушаваме кубчетата манго. Добавяме меда, коняка и оставяме на котлона, докато алкохолът се изпари. Поднасяме тоста с мангото, топка сладолед и нарязаните на едро ядки.
Анелия е магистър по „Финанси“ и (в свободното си от готвене време) работи като „Експерт стопански и финансови анализи“ в международна компания. Въпреки че идва от град край морето, не морската храна, а десертите са нейната най-голяма страст.