Това бяло брауни с кокосово брашно е интересна вариация на класическата рецепта. То се отличава със сочен и мек център, който се допълва чудесно от сладкия аромат и вкус на кокоса. Ето как „Експериментите на мама“ го приготвя за нас. Да ви е сладко! 🙂
Вижте всички рецепти от „Експериментите на мама“
Начин на приготвяне:
Разтопяваме маслото и шоколада и разбъркваме добре. Добавяме яйцата и захарта и отново разбъркваме. След това сипваме брашното и бакпулвера, а накрая и шоколадовите парченца. Всичко бъркаме с бъркалка или шпатула.
Изсипваме в тавичката с хартия за печене и печем на 180 градуса. Печем за около 15 – 20 минути до покафеняване. С топка ванилов сладолед ще се получи страхотна комбинация. Насладете ѝ се! ❤️
Любовта на Марги към готвенето започва още от детството, а по време на майчинството осъзнава, че това е точният момент за развитие и креативност. Обича да изпробва нови рецепти, като най-интересни са ѝ сладките изкушения.



Супер рецепта, нали? 😄 Бяло брауни с кокос… Звучи като опит да се обясни на шоколадовата торта защо не може да има по-добър рожден ден от този! 1 час и 20 минути… Гаразд, това е по-дълго от чакването на ваниловия сладолед, но ама си струва за сочен и мек център! Поздравления на Маргарита, изглеждаше, че дори кокосът се усмихва! ❤️