Обичам зимата! Обичам онова празнично настроение, което ме обхваща към края на…
В различните краища на България и Балканите ястията на основата на точени…
Часовникът е едно от най-старите човешки изобретения. Едни от първите часовници, използвани…
Сладкишите са едно от най-древните кулинарни изкушения, познати на човечеството. Разбира се,…
Салатата "Корн" на пръв поглед е незабележима и непретенциозна с нейните малки…
Напоследък пълнозърнестите бисквитки за закуска са абсолютен хит. Предлагам ви моя вариант…
Каймата е един от най-популярните продукти за готвене в българската национална кухня.…
Сметаната е много полезен кисело-млечен продукт. Тя има по-малко белтъчини от млякото,…
Мъфините представляват малки кръгли кексчета, които може да са сладки или солени,…
Картофите са многогодишни растения от семейство Картофови, род Кучешко грозде. Те са…
Зеленият фасул е една от най-старите храни, познати на човечеството. Най-старите находки…
Твърди се, че рецептата за сладко-кисел сос идва от китайската провинция Хунан.…
Месото от акула съдържа пълноценни белтъци, малко количество мазнини, минерални вещества. То…
Крушата е един от най-полезни плодове. Тя притежава качеството да потиска възпалителни…
Лещата съдържа 26% протеини и единствените растения, които я превъзхождат в това…
Моето предложение е шоколадови кошнички "Вкуси ме" за по-сладки зимни дни. Рецептата…
Лененото брашно, доста популярно напоследък, е много полезен здравословен продукт. То може…
Изварата е продукт, получаван от пресичането на белтъците в млякото. Тя има…
В моето предложение няма експериментиране със състава, а само с формата на…
Приготвянето на домашен хляб или питка винаги е било вълнуващо кулинарно преживяване…
Рецептата за сладките "Линцер" е на основата на най-известната австрийска торта -…
След празничната новогодишна нощ настъпва лека меланхолия. Всички са уморени от трескавите…
Sign in to your account