Ябълките и по-конкретно зелените ябълки могат съществено да помогнат за поддържането на…
Опитните кулинари със сигурност познават добре значението на думата "ганаш". Ако обаче…
Представям ви "Обърнат овчарски пай", който кръстих така, тъй като за разлика…
Представяме ви една позабравена рецепта от детството - домашен течен шоколад. Това…
Днес ще ви представя моята идея за невероятно вкусна и хранителна закуска…
Днес в рубриката ще ви представя простичко и лесно за приготвяне ястие,…
Мюслито е суха закуска, която се консумира предимно сутрин, но се използва…
Комбинацията на сладко с люто е сред най-полезните за мозъка храни, твърдят специалистите. Емблема…
За родината на кокоса се смятат Филипините, където се намират и най-големите…
Днешният десерт е много свеж, точно като главната си съставка. Странен е…
Здравейте, приятели! Реших да поставя началото на "Обичам те, храна!" с нещо…
Пармиджано Реджано или пармезан е най-известното и най-имитираното италианско сирене в света…
Празникът на влюбените не може да мине без задължителните четири елемента -…
Ах, тази италианска кухня… Толкова разнообразна и все толкова вкусна. А днес…
Тази седмица ви представям един магически сладкиш, който очарова с двата си…
„Чили с месо" - това ще е днешната рецепта. Ястието произлиза от…
Растението годжи бери е високо ценено и намира широко приложение в китайската…
Фокачата е тестено изделие, нещо между пица и питка, вид сплескано хлебче,…
Всички обичаме аромата на домашно изпечен хляб, но малко са хората, които…
Палачинка е вид тестено изделие. Приготвя се в предварително загрят тиган като…
Днешната рецепта не е никак сложна, просто ѝ трябва малко повече време…
Думата пудинг идва от Англия и е произлязла от френския термин "boudin".…
Празът е една от кулинарните емблеми на зимата. Този типично български зеленчук…
Това е една наистина разкошна зимна супа! Има много варианти за приготвянето…
Рецептата е странна и в интерес на истината е доста импровизирана. Идеята…
Омлетите спадат към така наречените "а ла минути". Тяхното бързо приготвяне, разнообразието…
Докато бях малка, баба от Дупница ни правеше сладки, които издържаха дълго…
Sign in to your account