Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Тирамису

Днес ще ви представя рецепта за необикновен десерт, известен в цял свят.…

Котлети от сьомга с чери домати, каперси и сметанов сос

Каперсите са широко разпространени по Средиземноморието храсти от семейство Кръстоцветни с пълзящи…

Сладкиш със сладко и маслени трохи

Обичам сладкишите с масло и имах огромното желание да поразчупя някоя традиционна…

Бисквитки с мед

Броени дни остават до финала на най-здравословната надпревара в уеб пространството у…

След 5

Катък с калинки

Тази седмица приготвяме домашен катък. Катък или крукмач (крокмач, куртмач, катмач) е…

Хапки със сьомга

Сайтът © След 5 | Когато вкусът е преди всичко и Издателство…

След 5

Домашна прясна паста

Пастата е една от най-разпространените храни. Почти няма човек, който да не…

Свински късчета със сладко-кисел сос

Вкъщи китайската кухня е на особена почит. Винаги, когато не ми достига…

Ягодова супа

Навлизаме в сезона на ягодите. Сочни, ароматни и много полезни. Заради големите…

Сирене по шопски в гювечета

Колкото и обикновено да изглежда на пръв поглед, сиренето по шопски не…

Винено телешко с варен ориз

Днес представям рецепта с телешко и вино. Според мен виното, с което…

Рулото на баба

Днес ви представям една много лесна класическа рецепта. Рецепта, която всяка баба…

Пълнени тиквени бомбички

Днес в рубриката искам да ви предложа рецепта за едни по-различни тиквички.…

Профитероли „Сестри на милосърдието“

Честит имен ден на всички, които носят имената Георги, Гергана и техните…

Кексчета със стар козунак

Великден мина и сигурно ви е останал някой неизяден козунак. Хубавото е,…

Бисквитено-малинова феерия

Рецептата днес е много бърза, лесна и вкусна. Препоръчвам да използвате домашно…

Запечено агнешко със зеленчуци

Агнешкото месо е изключително крехко и приятно за хапване. Температурата и времето…

Лео Бианки

Катмички-душички

Днес ще ви представя рецепта за вкусни пухкави катми, които още с…

Козуначена торта с карамелен сос

В навечерието сме на един от най-големите християнски празници - Великден! И…

Козуначени мъфини

Няма как днешната рецепта да не е свързана с Великден. Ако нямате…

Мързелив козунак

Великденските празници по нашите географски ширини няма как да минат без присъствието…

Фили Чийз Стек

Телешко! Най-неповторимият вкус на месо! Все още не толкова познат и разпространен…

Козунак с шоколад и бадеми

Празниците идват, а с тях и моята рецепта за вкусен и уханен…

Меден чийзкейк

В различните краища на света приготвят чийзкейка с различни съставки. Във Великобритания…

След 5

Картофен накип с подправки

Картофеният накип е традиционно българско ястие, което се приготвя изключително бързо и…

След 5

Банички с киселец и извара

Киселецът е вид многогодишно тревисто растение от семейство Лападови, растящо в изобилие…

Картофена крем супа с топено сирене

Нежна и лека, тази крем супа е идеална за вечерите, когато ви…

Пилешки филенца с естрагон

Естрагонът или наричан още тарос е една подправка, която се отглежда и…

Домашен дюнер

Нещо различно, а в същото време толкова познато и обичано! Разбира се,…

Свинско с прясно зеле

Един от много използваните зеленчуци в България е зелето. Използва се през…