Закуската, обядът или вечерята ви ще станат различни, ако поднесете прясно изпечени лучени хлебчета. Те са изключително ароматни и вкусни. Може да ги хапвате както топли, така и вече изстинали. Нямат равни на себе си!
Вижте всички рецепти от „В кухнята на Vivianli“
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на полумесеци. В малко олио задушете лука на умерен огън с често разбъркване, докато се карамелизира. Отстранете от котлона и оставете да изстине.
Замесете тесто от млякото, яйцата, останалото олио, солта, брашното, изварата и бакпулвера. Покрийте с кърпа и оставете да си почине за 10-ина минути.
Премесете тестото, разделете на 8 равни части и оформете хлебчета. Подредете в намаслена тава. Печете хлебчетата на 180 градуса за 30-35 минути.
Хич не се чудете, а си ги пригответе! Няма да съжалявате дори и за миг. Добър апетит!
Още рецепти на Ивелина може да откриете в YouTube канала ѝ Vivianli
Ивелина е финансист, магистър по икономика, но и изключително творческа личност – пише стихове, ръчно изработва различни сувенири, обича да снима и да готви за удоволствие. Пада си по импровизациите в кухнята и прави всичко с много желание и любов.

