Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Сьомга със салата от зелен фасул

Зеленият фасул е една от най-старите храни, познати на човечеството. Най-старите находки…

След 5

Свинско в сладко-кисел сос

Твърди се, че рецептата за сладко-кисел сос идва от китайската провинция Хунан.…

След 5

Крем от тиква

Тиквата е позната още от дълбока древност - отглежда се повече от…

След 5

Панирано филе от акула със зеленчуци и печенки с лимоново-чеснов дресинг

Месото от акула съдържа пълноценни белтъци, малко количество мазнини, минерални вещества. То…

След 5

Сладкиш с круши и карамел

Крушата е един от най-полезни плодове. Тя притежава качеството да потиска възпалителни…

След 5

Крем супа от зелена леща

Лещата съдържа 26% протеини и единствените растения, които я превъзхождат в това…

Селска салата с месо

Ето и моята рецепта за селска салата с месо, която честичко приготвям…

След 5

Зимно реване

Реването е сиропиран сладкиш, който се приготвя лесно и е изключително вкусен.…

След 5

Шоколадови кошнички „Вкуси ме“

Моето предложение е шоколадови кошнички "Вкуси ме" за по-сладки зимни дни. Рецептата…

След 5

Питки с ленено брашно

Лененото брашно, доста популярно напоследък, е много полезен здравословен продукт. То може…

Бонбони „Снежни топки“

Изварата е продукт, получаван от пресичането на белтъците в млякото. Тя има…

След 5

Сметаново вълшебство

Бишкотите са вид италиански бисквити, които са в основата на много от…

След 5

Предястие „Елхичка“

В моето предложение няма експериментиране със състава, а само с формата на…

След 5

Питка „Розички“

Приготвянето на домашен хляб или питка винаги е било вълнуващо кулинарно преживяване…

Питка

Има хиляди начини за приготвяне на вкусна питка и всеки от тях…

След 5

Джинджифилови сладки „Линцер“

Рецептата за сладките "Линцер" е на основата на най-известната австрийска торта -…

След 5

Бейкуел пудинг с къпини

След празничната новогодишна нощ настъпва лека меланхолия. Всички са уморени от трескавите…

Погача за специални гости

Правя тази погача за кръщавки, сватби, на Димитровден, за специални гости. Винаги…

След 5

Празнични меденки

Дълго се чудех каква да бъде последната рецепта за годината, която да…

Най-вкусните меденки

Често свързваме вкуса на меденките с посрещането на празника Рождество, те обаче…

След 5

Торта Гараш

Празниците продължават с предстоящото посрещане на Новата година. Всички култури, които ползват…

Баклава „Христинка“

Има много рецепти за приготвяне на домашна баклава и е доста трудно…

Меденки

Представям ви рецептата за любимите ни коледни меденки, които са неизменна част…

След 5

Сладкиш с портокалов мармалад

Отдавна портокалите не са само зимен плод и може да си ги…

Гювеч „Изобилие“

Ястията в гювеч са едни от най-характерните за българската национална кухня. Рецептата…

Точена баница с тиква

24-ти декември (Бъдни вечер) наближава. Това е денят, в който християните се…

Пилешко филе с мед и рози

Всички сме чували и чели как българската роза е призната по цял…

Лео Бианки

Коледни тарталети Jolie

Сушените плодове са едно истинско съкровище в света на храните, което често…

Вита баница с мая

С наближаването на Коледните и Новогодишните празници всички си представяме отрупани с…

Бабината питка

Декември е един от месеците с най-много празнични поводи за пълни трапези…

След 5