Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Домашен бекон

Много малко е необходимо, за да си приготвите вкусен бекон в домашни…

Сочен ябълков сладкиш

Най-обичаният и често използван в кулинарията есенно-зимен плод по нашите географски ширини…

Сладкиш с бяло грозде

Есен е! А това е най-богатият на плодове сезон. Един от най-полезните…

След 5

Вкусни кюфтенца в бял сос

Тази класическа рецепта е за всички вас, които обичате домашната храна, но…

Супа топчета по градинарски

Днес "Светът на кухнята" ни предлага невероятна супа топчета, с много зеленчуци.…

Веган шоколадови кексчета

Днес кухнята на "Подправено с любов" предлага супер икономична рецепта за шоколадови…

Двойно шоколадови бисквитки

Убийствено шоколадови, с мека сърцевина, хрупкава обвивка, топящи се в устата. Бисквитките…

Телешки бургер с фокача

Не съм привърженик на бързото хранене и полуфабрикатите, с които често асоциираме…

Спанак с ориз на фурна

Днес ще борим есенната умора, депресията и вирусите с вкусно, питателно и…

Чушки с доматен сос

Началото на есента е моментът, в който сергиите на пазарите са отрупани…

Свинско филе с ябълки и целина на фурна

Есента вече е тук със своите аромати на печени кестени, тиква и…

Крем супа от гъби шийтаке и бадеми

Колкото и да застудява навън, екипът ни не се притеснява. За всяко…

Ябълков сладкиш

Казват, че когато животът ти поднесе лимони, трябва да си направиш лимонада.…

Запеканка с картофи и пушено пилешко

От рецептите в менюто се спираме на вкусна запеканка с пушено пилешко…

Кифли със заквасена сметана и сирене

Навън може и да е студено, но в кухнята на "Обичам те…

След 5

Яхния с агнешко и зеленчуци

Времето постепенно застудява, есента дойде и с нея идва време за вкусни…

Панирано мляко

Пърженото може и да не е от най-полезните храни, но почти винаги…

Родопски палачинки

Зарадвайте семейството си с тези вкусни родопски палачинки и бъдете сигурни, че…

Салата с гриловани круши, синьо сирене и меден дресинг

Френска класика, с която да впечатлите гостите през делничните дни или да…

Тиквеник на рулца

Тиква не обичам, но тиквеника вече е друго нещо. :) А ароматът,…

Ризото с пачи крак

Пачият крак расте през пролетта, лятото и есента в широколистни и иглолистни…

Войнишки курабийки

Представям ви рецепта, която е приятен кулинарен спомен от едно време. Лесни…

След 5

Бухти с ванилия

Сега ще посегнем смело към любимите пържени късчета тесто - бухтите. С…

След 5

Пухкава питка с масло

На 17 септември почитаме паметта на Светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и…

Традиционен български лучник

Лучникът е традиционно българско ястие, което се приготвя в Северозападна България. В…

Чийзкейк със сини сливи

Хрупкава коричка, сочен чийз пълнеж с лимонов аромат и за финал зрели…

Бон филе с вино

За старт на работната седмица ще си направим ароматно бон филе на…

След 5

Запеканка с броколи

Докато чакам пресните броколи и карфиол да пристигнат в кварталния "плод и…

Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос

Ципурата е типична средиземноморска риба. Тя се среща в Средиземно море и…

Кавърма в омлет

Няма зиме, няма лете – когато и да решите да си приготвите…