Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Козуначени мъфини

Няма как днешната рецепта да не е свързана с Великден. Ако нямате…

Мързелив козунак

Великденските празници по нашите географски ширини няма как да минат без присъствието…

Фили Чийз Стек

Телешко! Най-неповторимият вкус на месо! Все още не толкова познат и разпространен…

Козунак с шоколад и бадеми

Празниците идват, а с тях и моята рецепта за вкусен и уханен…

Меден чийзкейк

В различните краища на света приготвят чийзкейка с различни съставки. Във Великобритания…

След 5

Картофен накип с подправки

Картофеният накип е традиционно българско ястие, което се приготвя изключително бързо и…

След 5

Банички с киселец и извара

Киселецът е вид многогодишно тревисто растение от семейство Лападови, растящо в изобилие…

Картофена крем супа с топено сирене

Нежна и лека, тази крем супа е идеална за вечерите, когато ви…

Пилешки филенца с естрагон

Естрагонът или наричан още тарос е една подправка, която се отглежда и…

Домашен дюнер

Нещо различно, а в същото време толкова познато и обичано! Разбира се,…

Свинско с прясно зеле

Един от много използваните зеленчуци в България е зелето. Използва се през…

Козуначен тиквеник

Тиквеникът е вид сладка баница, на която плънката се състои от настъргана…

След 5

Мързелив и много бърз тутманик

Тутманикът е една от характерните тестени храни от българската кухня. Много хора…

След 5

Пълнозърнеста питка с орехи

Ръжено брашно e тип 1000 и тип 1750. То се различава по…

Хапки от сирене Едам(ер)

Едамер (на нидерландски: Edammer) известно и като Едам е вид холандско сирене,…

Полезни шоколадови бонбони

Днес на вашето внимание ще представя най-лесната рецепта! Лесна, но и страшно…

Здравословни пингвини

Здравейте, изпращам Ви рецепта и снимки за играта "Мисия мама". На снимките…

След 5

Шоколадов сладкиш с тиквички

Днес искам да ви предизвикам с нетрадиционна рецепта, която аз лично приготвям…

Бърз и лесен домашен сладолед от Готвачковците

Оказа се, че да си направиш много вкусен сладолед в домашни условия…

След 5

Бадемова торта

Обичате ли торта? А бадеми? Рядко някой би отговорил на тези въпроси…

Пиле „Маринара“

Безспорно един от най-вкусните сосове в света (а и най-често консумиран от…

Домашен ягодов сладолед

Скъпи приятели, не мога да ви опиша с какво голямо нетърпение очаквах…

Торта Медовик

Торта Медовик е прочутата у нас френска селска торта. Всъщност тази торта…

Бразилски бонбони Bejinhos

Тримата Готвачковци днес представят рецептата за класическите бразилски бонбони Bejinhos, традиционни, както…

След 5

Пролетно руло „Ина“

Левурдата (Allium ursinum L.), наричана още мечи лук, див чесън и див…

Сладки с маскарпоне и ганаш

Маскарпонето е често използвано при направа на кремове за различни десерти, но…

Пиле с естрагон ала Беарнез

Сос Беарнез е основен френски гъст сос, който се приготвя от разтопено…

Торта „Изненада“

Изкушение? Изненада? Разбира се, че става въпрос за торта. Няма човек, който…

Уникални картофки във фолио

Днешната рецепта в рубриката ми ще е за уникални печени картофки във…

Тайната рецепта за ракбургер на Спондж Боб

Спондж Боб е квадратна гъба, която живее в морски ананас. Съседи са…

След 5