Тайната рецепта за ракбургер на Спондж Боб

След 5

Спондж Боб е квадратна гъба, която живее в морски ананас. Съседи са му неговият приятел Патрик (морска звезда) и Сепия, който не харесва Спондж Боб и Патрик и понякога иска да се изнесе. Освен с Патрик, Спондж Боб е приятел и с катерицата Санди.

Спондж Боб работи като главен готвач при г-н Рак в ресторанта „Хрупкавият Рак“, заедно със Сепия, който е касиер. Г-н Рак има дъщеря тийнейджърка на име Перла, която е кит. Кръвният враг на г-н Рак е Планктон, който много обича ракбургери и се опитва по всевъзможни начини да открадне тайната рецепта за тях.

Ето че мистерията вече е разкрита. „Готвачковците“ намериха тайната рецепта и показват как се приготвя перфектният ракбургер на Спондж Боб. Внимание! В никакъв случай не я споделяйте с Планктон. Ефектът за Бикини Ботъм би бил разрушителен.

Тайната рецепта за ракбургер на Спондж Боб

След 5
Време за готвене: 40 минути
Ястие: Закуска
Кухня: Американска
Порции:2

Необходими продукти:
  

За кюфтето:

  • 250 г рулца от раци
  • 1 бр. картофи
  • 1 бр. яйца
  • 1/2 бр. лук (червен)
  • 1 с.л. горчица (може и без)
  • копър (пресен)
  • черен пипер
  • сол

За гарнитурата:

  • горчица с мед
  • кетчуп
  • маруля
  • домати
  • сирене
  • кашкавал
  • кисели краставички

И още:

  • 2 бр. хлебчета за хамбургери

Начин на приготвяне:

Пригответе смес от ситно нарязаните рулца от раци, настъргания картоф, копъра, лука, черния пипер и солта. След това от нея оформяте кюфтетата и ги изпичате във фурната.


Когато станат готови, започнете с подредбата на ракбургера. В хлебчетата добавете горчица, маруля, сирене, домат, кисели краставички, сирене, слайс кашкавал и кетчуп.

Това е тайната рецепта за перфектния ракбургер на Спондж Боб, зарадвайте детето си и пригответе най-вкусния сандвич с негова помощ. Приятен апетит!

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *