Здравейте, любители на пътешествията и хубавата храна! Лятото отмина, но носталгията по…
В сезона на тиквата винаги имам в хладилника си неовкусена печена тиква,…
Първоначално кишът се е правил с тесто за хляб, но постепенно се…
Уличната храна е част от приключението на всяко пътуване! Да похапнеш дюнер…
Хубаво е да имаме нещо сладичко в къщи, дали за неочаквани гости,…
За произхода на крушата има спорове, но много експерти смятат, че европейският и…
Днес в „Кулинарно пътешествие“ ви предлагам да попътуваме към спомените от детството,…
Без захар и безумно вкусен мус. Ако замените меда с друг подсладител…
Точно в този момент ще се отдадем на истинско френско изкушение. Ето…
Здравейте, любители на пътешествията и хубавата храна! Днешната рецепта, която ви предлагам…
Любопитна салата, богатство от продукти и вкусове. Точно както всяко ястие от…
Много обичам тази салата. Толкова е засищаща, че не се нуждая от…
"Вишисоаз" означава от "град Виши", град в Югоизточна Франция, познат с многото…
Есента с дъждовното и хладно време предразполага към топли и уютни семейни…
Днес ще се отправим на път до една далечна дестинация - Филипините.…
Откриваме сезона на тиквата с това нетипично ястие. Приготвя се много бързо…
Все още може да намерите хубави патладжани на пазара. С тях можем…
Пиадина е италиански плосък хляб, който е характерен за централна Италия. Плоските…
Днес ще ви отведем далеч в Южна Америка и ще си приготвим…
Императорският ориз, наричан още черен ориз в древен Китай, е бил забранен…
Здравейте, почитатели на хубавата храна! Днес все още сме на сицилианска територия,…
Случайно ми попадна рецептата в интернет за този кебап. Интересна интерпретация на…
Днес ви предлагам едно предястие с боб, което ще ви очарова с…
Здравейте, пътешественици! Днес нашето пътуване в света на вкусните ястия ще ни…
Ежедневната трапеза лесно може да се разнообрази с някоя разядка. Аз обожавам…
Sign in to your account